Kirkolliset

Muonion seurakunta
www.muonionseurakunta.fi
Jumalapalvelukset lähetetään seurakuntaradiossa, 89.3 MHz ja striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle. Kokoontumisrajoituksia ei ole, toimimme edelleen koronaturvallisesti.

Su 15.5. klo 11 Kaatuneiden muistopäivän sanajumalanpalvelus kirkossa, Anu Toivonen, Helena Heikkilä. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleenlasku sankarihautausmaalla. Klo 16 Luoteis-Lapin Rauhanyhdistyksen seurat kirkossa. Klo 18 pyhärukoukset kirkossa.

Pe 20.5. klo 13 Kahvia ja käsitöitä Pappilassa.

Su 22.5. klo 11 veisumessu kirkossa, Anu Toivonen ja bändi. Riparilaiset kirkossa. Lauletaan Nuoren seurakunnan veisuja.

Ke 25.5. klo 18 rukouspiiri Pappilassa. Mahdollisuus saada myös henkilökohtaista rukousta.

Helatorstaina 26.5. klo 11 messu kirkossa, Anu Toivonen, Elina Heikkilä, Helena Heikkilä.

Pe 27.5. klo 13 Kahvia ja käsitöitä Pappilassa.

Su 29.5. klo 11 Lasten ja perheiden kevätkirkko, Anu, Susanna, Eltsi ja kerholaiset. Kirkon jälkeen grillijuhlat Pappilalla. Klo 18 Hartaus Ylimuonion rukoushuoneella, jonka jälkeen Muonion-Ylimuonion Rauhan Sanan ja Muonion kristillisen leirikeskusyhdistyksen vuosikokoukset.

Lasten, nuorten ja perheiden viikko-ohjelma kotisivulla.

LÄHETYSTYÖ KIITTÄÄ kaikkia Vappukokon talkoolaisia ja osallistujia. Tuotto oli 2235,75 euroa, josta puolet menee Ukrainan hyväksi.