TIEDOTE:
Jumalanpalvelukset pystyy kuuntelemaan kotona, mutta kirkkoon ei silloin valitettavasti voi tulla, lisätietoja seurakunnan kotisivulla. Jumalanpalveluksen jälkeen klo 12-14 on kirkko auki hiljentymistä, rukousta ja keskustelua varten. Kirkolliset toimitukset järjestetään, mutta osallistujamäärä tulee rajoittaa noin kymmeneen henkilöön. Muistotilaisuuksia voi pitää myöhemmin koronatilanteen rauhoituttua. Joudumme suojelemaan riskiryhmään kuuluvia, joille koronavirustartunta voi olla vaarallinen.

Kirkkoherranvirastoon voi ottaa yhteyttä toistaiseksi vain puhelimitse tai sähköpostilla. Kirkkoherranvirasto 0400 642 949, muonio@evl.fi

Henkistä ja hengellistä tukea ja keskusteluapua on aina saatavilla: vt. kirkkoherra Matti Hirvilammi 040 757 0047, matti.hirvilammi@evl.fi; seurakuntapastori Anu Toivonen 044 021 5792, anu.toivonen@evl.fi; diakonissa Reetta Riipiranta 0400 891 310, reetta.riipiranta@evl.fi

Kauppojen hävikkiruokajakelu on toistaiseksi peruttu.

Su 29.3. klo 11 KUUNNELTAVANA sanajumalanpalvelus, seurakuntaradio 89,3 MHz, Matti Hirvilammi, Sonja Tissari.
Jumalanpalveluksen jälkeen aiemmin tallennettu seurapuhe radiossa 89,3 MHz.
Klo 12-14
on mahdollisuus hiljentyä ja saada keskusteluapua kirkossa.

Su 5.4. klo 11 KUUNNELTAVANA Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus, seurakuntaradio 89,3 MHz, Anu Toivonen, Sonja Tissari.
Jumalanpalveluksen jälkeen aiemmin tallennettuja ahtisaarnoja radiossa 89,3 MHz.
Klo 12-14
on mahdollisuus hiljentyä ja saada keskusteluapua kirkossa.

LAPSI- JA NUORISOTYÖ: Kaikki muu toiminta on tauolla toistaiseksi, mutta rippikoulua kuitenkin pyritään jatkamaan etänä ja sähköisesti, myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Työntekijät tavoittaa puhelimitse: Susanna Sieppi, 040709 1373, Riitta Liikavainio 040 578 4173.

RAUHAN SANA lähettää nettiseurat sunnuntaisin klo 14 os: https://lyrs.fi/seuraradio/

HERÄTTÄJÄ-YHDISTYKSEN verkkoseurat osoitteessa www.facebook.com/herattaja torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina). Osoitteessa www.h-y.fi/verkkoseurat nähtävää, luettavaa ja kuultavaa kotihartauden tueksi.