Muonion seurakunnan työntekijät

Marraskuun 2021 alusta seurakunnassamme on kirkkoherra, kanttori, diakoni-nuorisotyönohjaaja, lastenohjaaja, suntio-siivooja, seurakuntamestari ja kanslisti. Yhteystiedot löydät alta. Syys- ja lokakuun ajan Muonion ja Enontekiön yhteistä kirkkoherranvirkaa hoitaa Tunturi-Lapin turistipappi Anu Toivonen.

Seurakunnan päätöksiin ja luottamushenkilöihin voit tutustua tästä linkistä.Marjo Karppinen

Kanttori

Virkavapaalla


Anne Lehmus

Vt. kirkkoherra

Vapailla ja vuosilomalla 1.9.-31.10.2021. Sijaisena toimii Tunturi-Lapin turistipappi Anu Toivonen, p. 044-0215792 anu.toivonen@evl.fiAnu Toivonen

Turistipappi

Instagram tunturilapinturistipappi

Tunturi-Lapin turistipappina työskentelen neljän kunnan ja neljän seurakunnan alueella: Enontekiöllä, Muoniossa, Kittilässä ja Kolarissa. 

Useimmat yhteydenotot koskevat vihkimisiä. Lapin luonto tarjoaa sille huikeat puitteet, ja lähdenkin oikein mielelläni suunnitteluihin mukaan. Vihin keroilla, kuruissa ja laavuilla ympäri vuoden, ja aina välillä pistäydytään sisätiloissakin, Tunturi-Lapista kun löytyy tunnelmallisia kirkkoja ja kappeleita vaikka kuinka. Yhteyttä voi ottaa joko suoraan minuun tai sitten kyseiseen seurakuntaan.   

Kauttani löytävät palvelupaikkansa myös vapaaehtoiset viikkopapit, jotka palvelevat ympärivuotisesti Ylläksellä ja Kilpisjärvellä kevään hiihtoviikkojen aikaan. Viikkopapit tunnistaa poluilla, mäessä ja laduilla helposti tunturipapin liivistä.