Päiväkerhoterveisiä!

Ilmoittautuminen syksyllä 2020 alkaviin ryhmiin on nyt käynnissä. Kerhoihin ovat tervetulleita kaikki vuosina 2015-2017 syntyneet lapset. Kun ilmoitat lapsesi 27.7. mennessä, on postia kotiin tulossa tuon viikon 32 aikana. 

Ilmoittautua voi tästä.

Kerhot aloittavat tänä vuonna totuttua aiemmin, jo 4.8. alkaen.

Kokoonnumme sunnuntaina 9.8. perhekirkkoon. Jumalanpalveluksessa on myös esikoulunsa aloittavien siunaaminen koulutielle. Normaalistihan se on tehty keväällä kerhojen päätöskirkossa, mutta poikkeustilanteesta johtuen se tänä vuonna siirtyy tähän.  Tällä kokoontumisella kirkkoon yhdessä on myös ihana aloittaa uusi kerhokausi.

Tiedostusta perhekirkosta ja mahdollisesta tilaisuudesta sen päätteeksi tarkennetaan lähempänä seuraten linjauksia vallitsevan epidemiatilanteen suhteen, millainen se tuossa vaiheessa on. Rukoilemme parasta! 

Olemme käyttäneet kevään poikkeusajan muuttopuuhiin. Kaikki kerhomme kokoontuvat jatkossa viihtyisissä vanhan pappilan tiloissa, jonne olemme saaneet kivat tilat niin lapsi- kuin nuorisotyölle. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös muiden työntekijöiden työhuoneet ja kirkkoherranvirasto - kaikki kätevästi saman katon alla! 

Odotamme kovasti jälleennäkemistä kerhon merkeissä ♥

 

askartelu, päiväkerho, muonion seurakunta
Lasten kädenjälkeä ♥
Kirsti Kirjavainen vieraili päiväkerhossa kertomassa lähtetystyöstä Nepalissa.
Nepalissa pitkään työtä tehnyt lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavainen esittelee lapsille kerhopukua.