Päiväkerhot syksy 2020 - kevät 2021

Päiväkerhoryhmät:

Tiistaisin klo 9 - 12

4-5-vuotiaiden/ sisarusryhmä ( v.2015-2016 syntyneet)

Torstaisin klo 9 - 11

3-vuotiaat (v.2017 syntyneet)

Kerhoryhmissä on vielä tilaa! Ota yhteys Susannaan p. 040 709 1373 tai voit ilmoittautua sähköisesti tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Tieto tulee Susannan sähköpostiin, ja otamme yhteyttä!

Seuraava perhekirkkomme on Mikkelinpäivänä 4.10. jossa päiväkerholaiset laulavat ja palvelevat eri tehtävissä. Jumalanpalveluksessa ovat mukana myös varhaisnuorisoleirillä olleet lapset palvellen kanssamme eri tehtävissä.

Syksyn uutisia:

Pappilan tontille rakentuu uusi leikkikenttä, joka on kunnan ja seurakunnan yhteinen projekti, johon saatu rahoitus. Leikkikenttä on hyvällä mallilla, ja se valmistuu vuoden 2021 kuluessa. Talkootöitä on kuitenkin vielä tarjolla, sen osuus on ollut iso tässä projektissa. Mukavasti väkeä on käynytkin!

Voit kysellä talkoista tarkemmin Taija Hemmingiltä p. 040 489 5157 tai Susannalta. Tiedotamme talkoista myös kerhojen whatsapp-ryhmissä ja seurakunnan facebooksivuilla!

askartelu, päiväkerho, muonion seurakunta
Lasten kädenjälkeä ♥
Kirsti Kirjavainen vieraili päiväkerhossa kertomassa lähtetystyöstä Nepalissa.
Nepalissa pitkään työtä tehnyt lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavainen esittelee lapsille kerhopukua.