Rippikoulu

Vuoden 2022 rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt. 

Rippikoulun ensimmäinen kokoontuminen on Muonion kirkossa sunnuntaina 12.12.2021 klo 11. Ensin on jumalanpalvelus ja sen jälkeen rippikoulun infohetki. Sen aikana tulee lisätietoa rippikoulun aikataulusta, ja päätämme yhdessä mm. konfirmaatioajan. Tämän vuoksi on tärkeää, että ainakin toinen huoltajista on mukana tässä ensimmäisessä kokoontumisessa.  

Rippikoulu koostuu ennakkojaksosta, leirijaksosta ja konfirmaatiosta. Ennakkojaksolla tutustumme seurakunnan toimintaan ja toimimme itse mukana. Ennakkojaksolla on myös viikonlopun mittainen aloitusripari. Varsinainen leirijakso on vuorossa kesällä. Sen pidämme yhdessä Enontekiön riparilaisten kanssa. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon Muonion kirkossa kesäkuussa 2022.

Ota yhteyttä

Turistipappi

Instagram tunturilapinturistipappi

Tunturi-Lapin turistipappina työskentelen neljän kunnan ja neljän seurakunnan alueella: Enontekiöllä, Muoniossa, Kittilässä ja Kolarissa. 

Useimmat yhteydenotot koskevat vihkimisiä. Lapin luonto tarjoaa sille huikeat puitteet, ja lähdenkin oikein mielelläni suunnitteluihin mukaan. Vihin keroilla, kuruissa ja laavuilla ympäri vuoden, ja aina välillä pistäydytään sisätiloissakin, Tunturi-Lapista kun löytyy tunnelmallisia kirkkoja ja kappeleita vaikka kuinka. Yhteyttä voi ottaa joko suoraan minuun tai sitten kyseiseen seurakuntaan.   

Kauttani löytävät palvelupaikkansa myös vapaaehtoiset viikkopapit, jotka palvelevat ympärivuotisesti Ylläksellä ja Kilpisjärvellä kevään hiihtoviikkojen aikaan. Viikkopapit tunnistaa poluilla, mäessä ja laduilla helposti tunturipapin liivistä.