Tietoa järjestöriparille meneville

Rippikoulu koostuu kolmesta jaksosta:

• seurakuntaan tutustumisen jaksosta
  • intensiivijaksosta (leiri- tai päivärippikoulumallinen)
  • konfirmaatiosta

Seurakuntaan tutustumisen jaksosta vastaa kotiseurakunta, ja intensiivijaksosta ja konfirmaatiosta se järjestö, jonka rippikouluun olet menossa.

Seurakuntaan tutustumisen jaksolla osallistut

• neljään jumalanpalvelukseen (yksi jouluaikana eli 1. adventista loppiaiseen, ja yksi pääsiäisaikana eli palmusunnuntaista 2. pääsiäispäivään, ja muut kaksi haluamanasi aikana)
  • neljään itse valitsemaasi tilaisuuteen (jumalanpalvelus, hartaus, kaste, avioliittoon vihkiminen, hautajaiset, seurat, nuortenilta ym.)

Tee jokaisesta käynnistä tällainen viesti:

• Ota tilaisuudesta tai paikasta kuva tai kuvaa lyhyt video
  • Kerro missä paikassa ja tilaisuudessa olet
  • Kerro lisäksi vähintään kaksi havaintoasi. Ne voivat liittyä esimerkiksi tilaisuuden kulkuun, tunnelmaan, tapahtumiin, läsnäolijoihin, musiikkiin, tai johonkin, mikä kiinnitti huomiosi.

Lähetä kukin viesti nuorisotyönohjaaja Eltsille, puh. 040 578 4176 tai elina.m.heikkila@evl.fi

Lähetä kaikki viestit viimeistään 29.5.2022.

Kun olemme saaneet tiedon, että seurakuntaan tutustumisen jakso on suoritettu, lähetämme sinulle kotiin todistuksen. Se annetaan rippikoulusi leirijakson toteuttavalle taholle.

Vt. kirkkoherra

Instagram tunturilapinturistipappi