Päiväkerhot syksy 2020 - kevät 2021

Päiväkerhoryhmät:

Tiistaisin klo 9 - 12

4-5-vuotiaiden/ sisarusryhmä ( v.2015-2016 syntyneet)

Torstaisin klo 9 - 11

3-vuotiaat (v.2017 syntyneet)

Kerhoryhmissä on vielä tilaa! Ota yhteys Susannaan p. 040 709 1373 tai voit ilmoittautua sähköisesti näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella, jolloin tieto tulee Susannan sähköpostiin ja otan yhteyttä!

Seuraava perhekirkkomme on Mikkelinpäivänä 4.10. jossa päiväkerholaiset laulavat ja palvelevat eri tehtävissä. Jumalanpalveluksessa ovat mukana myös varhaisnuorisoleirillä olleet lapset palvellen kanssamme eri tehtävissä.

Syksyn uutisia:

Pappilan tontille on rakentumassa uusi leikkikenttä, joka on kunnan ja seurakunnan yhteinen projekti, johon saatu rahoitus. Leikkikentän on tarkoitus valmistua lokakuuhun mennessä ja hyvällä mallilla se jo onkin! Talkootöitä on kuitenkin vielä tarjolla, sen osuus on ollut iso tässä projektissa. Mukavasti väkeä on käynytkin, mutta vielä tarvitsemme väkeä mukaan, jotta saamme kentän määräaikaan mennessä valmiiksi.

Voit kysellä tarkemmin Taija Hemmingiltä p. 040 489 5157 tai Susannalta. Tiedotamme talkoista myös kerhojen whatsapp-ryhmissä ja seurakunnan facebooksivuilla!

Seuraavat talkoot ovat tarjolla:

Lauantai 5.9. klo 9 alkaen, lastenhoito järjestyy päiväkerhon tiloissa. Monenlaista hommaa tarjolla. Jos omistat akkuporakoneen, voit ottaa sen mukaan. Aidan pystytystä sekä laitteiden kasaamista ja niihin tulevien alustojen laittamista yms.

Talkookahvit ja -mehut purtavineen tarjotaan tottakai! Tulethan mukaan!

askartelu, päiväkerho, muonion seurakunta
Lasten kädenjälkeä ♥
Kirsti Kirjavainen vieraili päiväkerhossa kertomassa lähtetystyöstä Nepalissa.
Nepalissa pitkään työtä tehnyt lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavainen esittelee lapsille kerhopukua.