Päiväkerhot syksy 2021 - kevät 2022

Syksyllä alkaviin kerhoihin ilmoittautuminen on käynnissä!

Ilmoittatumislomake löytyy sivun vasemman palkin linkistä, sen joko täyttäen ja lähettäen sähköisenä tai vaihtoehtoisesti tulostamalla ja postittaa seurakunnalle (yhteystiedot löytyvät kotisivun yläreunan palkista) TAI tuo lomake kirkkoherranviraston seinällä olevaan postilaatikkoon. Ensisijaisesti suositellaan sähköistä ilmoittautumista, se tulee suoraan lastenohjaajan sähköpostiin ja saat kuittausviestin perille saapumisesta.

Kerhoryhminä ovat aikaisimpien kausien tapaan 4-5-vuotiaiden ryhmä 3 tuntia ja 3-vuotiaiden ryhmä 2 tuntia, sisarukset pääsevät mahdollisuuksien mukaan samaan, toiveet pyritään ottamaan huomioon. Todennäköisesti ryhmät kokoontuvat tiistaisin tai torstaisin aamupäivällä. Ryhmien muodostuminen määräytyy ilmoittautuneiden määrän ja ikäjaukauman mukaan.Postia kerhopäivästä ja -ajasta kerhoon ilmoittautuneille lähetetään viikkojen 31-32 aikana.

Kerhotoiminta käynnistyy viikolla 35.

Avoimet ovet Pappilassa keskiviikkona 18.8. klo 10 -13. Mukana kunnan perhetyöntekijä Taija Hemminki, lastenohjaaja Susanna Sieppi, diakoni-nuorisotyönohjaaja Elina Heikkilä ja Elo Ry:n aluetyöntekijä Miia Lapinniemi.

Tiedotamme tapahtumasta lähempänä ajankohtaa lisää!

Jos kysyttävää mieltä askarruttavista kerhotoimintaan liittyvistä asioista, soita/viesti päiväkerhon numeroon 040 709 1373 (puhelimitse tavoitettavissa 18.6. asti ja 2.8. alkaen)  sähköposti: susanna.sieppi@evl.fi tai paivakerho.muonio@evl.fi

Kannattaa seurailla myös seurakunnan facebook-sivua ja Luoteislappiinkin pyrimme ajankohtaiset asiat päivittämään.

Uutisia:

Pappilan tontille rakentuu uusi leikkikenttä, joka on kunnan ja seurakunnan yhteinen projekti, johon saatu rahoitus. Leikkikenttä on hyvällä mallilla, ja se valmistuu kesän 2021 kuluessa. Talkootöitä on vielä tarjolla, sen osuus on ollut iso tässä projektissa.

Kesäkuussa tapahtuu:

Keskiviikkona 9.6. ja 16.6. SEKÄ  24.6. alkaen torstaisin klo 17.30 siihen asti kuin toisin ilmoitetaan.

klo 16.30 alkaen leikkimökin suunnittelua (maalausta,tuunausta ja sisustusta yms.

klo 17.30 hiekkapohjan tasausta, katoksen maalausta jne.

TULE MUKAAN, niin saadaan pian kenttä käyttöön! Sinua tarvitaan!

Voit kysellä talkoista tarkemmin kunnan perhetyöntekijä Taija Hemmingiltä p. 040 489 5157 Tiedotamme talkoista myös kerhojen whatsapp-ryhmissä ja seurakunnan facebooksivuilla!

askartelu, päiväkerho, muonion seurakunta
Lasten kädenjälkeä ♥
Kirsti Kirjavainen vieraili päiväkerhossa kertomassa lähtetystyöstä Nepalissa.
Nepalissa pitkään työtä tehnyt lähetystyöntekijä Kirsti Kirjavainen esittelee lapsille kerhopukua.