Juhannusseurat

Juhannusseurat järjestetään vuorovuosina Muoniossa ja Ylimuoniossa. Vuoden 2019 juhannusseurat järjestetään Ylimuonion rukoushuoneella.

ihmisiä istumassa penkeillä kirkon pihassa

YLIMUONION JUHANNUSSEURAT
21.-23.6.2019

Ylistä Herraa, minun sieluni,
  ja kaikki mitä minussa on,
    ylistä hänen pyhää nimeään.
”  Ps.103:1

Juhannusaatto 21.6. klo 18 avajaisseurat. Klo 22 nuorten seurat.

Juhannuspäivä 22.6. klo 11 sanajumalanpalvelus Ylimuonion rukoushuoneella, Matti Hirvilammi, saarna Erling Wälivaara. (Kirkossa ei ole jumalanpalvelusta) Klo 12.30 ja klo 15.30 seurat, klo 18 Ehtoolliskirkko. Klo 20.30 matkalauluilta, juontaa Matti Hirvilammi. Klo 22 nuorten seurat.

Su 23.6. klo 11 sanajumalanpalvelus Ylimuonion rukoushuoneella, Matti Hirvilammi, saarna Tapani Vähäkangas. (Kirkossa ei ole jumalanpalvelusta.) Klo 12.30 seurat, klo 15.30 päätösseurat.

Seuroissa puhuvat: Vesa Pöyhtäri, Tapani Vähäkangas, Per-Gustav Vasara, Erling Wälivaara, Henry Bårdsen sekä omat puhujat.

Puheet tulkitaan, ruokailu järjestetään. Ruokailu ja majoitus järjestetään.

Juhannusseurat radioidaan seurakuntaradiossa taajuudella 89,3 MHz ja internetissä os: https://lyrs.fi/seuraradio

Muista rukouksin yhteistä kokoontumistamme! Tervetuloa!