Kirkolliset

Muonion seurakunta
www.muonionseurakunta.fi
Jumalapalvelukset lähetetään seurakuntaradiossa, 89.3 MHz ja striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle

Su 18.9. klo 11 messu kirkossa, Ilkka Raittila, Tarleena Ylönen. Klo 14 Kalakirkko Keimiöniemessä Kalapirteillä, Ilkka Raittila, Jenni Jokela

Ti 20.9. klo 13 Luontokirkko Pakasaivolla, Ilkka Raittila, Tarleena Ylönen. Klo 13 Kahvia ja käsitöitä Pappilassa, tervetuloa kahville ja rupattelemaan mukavia joko käsitöiden kanssa tai ilman. Klo 15 gospel- ja ylistysmusiikin lauluryhmä seurakuntakodilla, tervetuloa mukaan!

Ke 21.9. klo 13-15 Kahvia ja käsitöitä Muotkavaaran koululla. Tervetuloa kahville ja juttusille! Mukaan voi halutessa ottaa käsityönkin.klo 18 miesten ilta Pappilassa, saunomista, seurustelua ja iltahartaus. Kodalla paistetaan makkaraa. Mukana Ilkka Raittila.

Su 25.9. klo 11 muistimessu kirkossa, Ilkka Raittila, Pasi Tikka. Muistimessuun kutsutaan muistisairaita ja heidän läheisiään. Messun jälkeen on kirkkokahvit, muistiyhdistyksen toiminnan hyväksi. Klo 14 pyhärukoukset Ylimuoniossa Aila ja Seppo Rantakokolla, Autioniementie 25, vierailevana puhujana Yrjö Haapala.

LAPSI- JA PERHETYÖ:
Päiväkerhot kokoontuvat viikoittain Pappilassa
Tiistaisin klo 9-12, 4-5 -vuotiaat
Torstaisin klo 9-11.30, sisarusryhmä/3-vuotiaat
Maanantaisin klo 11-13 lapsiparkki 2-6 v. Pappilassa. Klo 17-19 iltaperhekerho Pappilassa, yhdessäoloa, iltapalaa ja lopuksi iltarukous/lauluhetki.
Keskiviikkoisin klo 10-12 perhekerho Pappilassa, vuoroviikoin seurakunnan ja kunnan järjestämänä.

NUORISO- JA VARKKITYÖ:
Torstaisin klo 12.40-15.30 Puuhis-kerho Pappilassa eskari-tokaluokkalaisille, lisätietoja Susanna 0407091373.