Healing rooms -rukousklinikka

Olet lämpimästi tervetullut Healing rooms -rukousklinikkaan Pappilaan! 

Healing Rooms -rukousklinikka on matalan kynnyksen paikka, minne voit tulla rukoiltavaksi minkä tahansa asian vuoksi. Rukousklinikalla puolestasi rukoilevat koulutetut rukouspalvelijat. 

Healing Roomiin ovat tervetulleita kaikki riippumatta siitä, mikä oma uskosi tai vakaumuksesi on. Rukoustilanteet ovat täysin luottamuksellisia.

Jos et pääse tulemaan silloin, kun rukousklinikka on auki, voit olla yhteydessä puhelimitse 0407701484 (Johanna Haapala) tai sähköpostilla healingroom.muonio@healingrooms.fi, niin voimme sopia ajankohdan ja tarvittaessa myös toisen paikan rukoukselle. Voit myös lähettää rukouspyyntöjä osoitteeseen healingroom.muonio@healingrooms.fi. 

Olet sydämellisesti tervetullut, juuri sinä!

Lisätietoja Healing rooms -toiminnasta

Kävijän kokemus

Silmiini sattui kaupan seinältä ja myöhemmin seurakuntauutisista ilmoitus Healing roomista. Mitä se on, mietin.

Tarvitsin kuitenkin vahvasti rukousta avuksi elämäntilanteeseeni ja rohkaistuin menemään. Omat vanhempani ja isovanhempani ovat aina rukoilleet puolestani. Se on luonut turvaa läpi elämän ja siksi tunsin vahvasti, että minut johdatettiin esirukouksen pariin.

Kuluneen vuoden aikana olen sitten useasti poikennut suruineni, huolineni ja iloineni rukoiltavaksi. Näin se on, että rukoukset ovat kantaneet minua tähän päivään. Olen saanut rauhan sisimpääni ja jaksanut elää arjen läpi.

Menneenä kesänä koin jo olevani hukassa ja odotin toiminnan alkua. Sydämellinen kiitos rukoilijoille, muuten en olisi jaksanut. 

 

Neljä ihmistä seisoo, kolme siunaa yhtä pitämällä kättä hänen päällään
Puolestasi rukoillaan ja sinut siunataan. Kuva: Laura Lantto.