Perhekerhot ja lapsiparkki kokoontuvat Pappilassa

Syksyllä 2023 alkaen:

Maanantaina 21.8. lapsiparkki ja iltaperhekerho 

Keskiviikko 23.8. perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten avoin kohtaamispaikka, johon lapsi saa tulla yhdessä vanhemman tai muun häntä hoitavan aikuisen kanssa leikkimään, pelailemaan ja seurustelemaan. 

Keskiviikkoisin klo 10-12 kokoontuvaa perhekerhoa järjestetään yhdessä kunnan perhetyön kanssa. Vuoroviikoin paikalla on kunnan perhetyöntekijä Taija Hemminki tai seurakunnan lastenohjaaja Susanna Sieppi. Tarjoamme lounaan. Muutokset ovat mahdollisia, mutta aina ovet on avattu tuolloin ja tarjottavat esillä. Maanantaisin klo 17-19 kokoontuvan iltaperhekerhon järjestää seurakunta, paikalla Susanna. Tarjolla iltapalaa. Lopuksi iltarukous/lauluhetki.

Vierailevia "tähtiäkin" kerhoon joskus saattaa saapua puhumaan, ohjelmaa järjestämme mahdollisuuksien mukaan ja osallistuminen on tietenkin vapaaehtoista.  Toiveita ja ehdotuksia otamme aina mielellämme vastaan! 

Meillä on perhekerholla yhteinen whatsapp-ryhmä, jossa myös tiedotamme. Jos et siinä vielä ole ja haluat saada tiedotuksia laita viestiä Susannalle p. 040 709 1373 niin lisään sinut ryhmään. Ota rohkeasti myös yhteyttä, jos on kysyttävää!

Maanantaisin klo 11-13 Lapsiparkki 2-6-vuotiaille lapsille. Huomaa muuttunut aika ja ikäryhmä!!

Maksuttomaan lapsiparkkiin voit tuoda lapsesi hoitoon hetkeksi tai vaikka koko ajaksi. Sillä aikaa saat itse hetken omaa aikaa, käydä asioilla tai vaikka hengähtää hetkisen. Parkissa leikitään, pelataan, joskus askarrellaan, luetaan kirjoja. Oman välipalan voi halutessaan ottaa mukaan. 

Lapsiparkkiin on ilmoittautuminen maanantaina klo 9 mennessä Susannalle numeroon 040 709 1373 ensisijaisesti viestillä (saat vahvistusviestin). 

Lastenvaunuja rakennuksen ulkopuolella talvella
Mies leikkimässä lasten kanssa.