Muonio-aiheisia kuvia kaivataan!

Haluaisitko lahjoittaa ottamiasi Muonio-aiheisia valokuvia vuoden 2019 seinäkalenteriin?
Jokaiselle kuukaudelle on etsinnässä valokuva. Kalenterikuvan tulee olla vaakasuuntainen ja riittävän suuri painettavaksi A4-koossa.

Kuvaajalla tulee olla kuvassa mahdollisesti tunnistettavasti esiintyvien henkilöiden tai heidän huoltajiensa lupa kuvan julkaisuun. Kuvia käytetään kalenterissa ja sen mainonnassa.

Kuvaajan nimi mainitaan kalenterissa kuvan yhteydessä. Jokaiselle kalenterissa julkaistun kuvan ottajalle annetaan kiitokseksi kalenteri. Varsinaista palkkiota ei makseta, vaan kalenterin tuotto menee lähetystyön hyväksi Muonion seurakunnan kautta.

Lähetä ottamasi kuva(t) osoitteeseen muonio2019@gmail.com viimeistään 20.6.2018. Kirjoita viestiin, missä kuva(t) on otettu.

* * * * * * * * *

Nuorisotyön sijaisuus

Muonion seurakunta etsii sijaista nuorisotyötä tekevän diakonin virkaan 16.8.2018-10.7.2020 väliseksi ajaksi, kuitenkin enintään siihen asti, kun vakituinen viranhaltija palaa työhönsä.

Tehtävä on osa-aikainen, 70 %, ja sijaiselle maksetaan kelpoisuuden mukaisesti enintään vaativuusryhmä 502:n mukaista palkkaa. Kelpoisuusehtona on kirkon nuorisotyönohjaajan tai sitä vastaava tutkinto, epäpätevätkin huomioidaan.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 4.7.2018 klo 17. Hakemukset osoitetaan Muonion seurakunnan kirkkoneuvostolle ja ne tulee lähettää kirjallisesti joko postitse osoitteeseen Muonion seurakunta, PL 39, 99301 Muonio tai sähköpostilla osoitteeseen muonio@evl.fi

Lisätietoja: seurakuntapastori Anu Toivonen 0440215792, anu.toivonen(at)evl.fi ja vs. nuorisotyönohjaaja Maria Roimaa 0405784176, maria.roimaa(at)evl.fi.