Hautahinnasto

Seurakunta huolehtii haudankaivuusta Kirkkotarhan ja Reuhalanmaan hautausmailla. Täältä löytyý hautapaikkojen ja haudankaivuun hinnasto, jonka loppuosassa on myös tietoa seurakuntakodin vuokrasta esim. muistotilaisuuden järjestämistä varten.

Hautojen kesähoito

Muonion seurakunta ottaa vastaan hautojen kesähoitosopimuksia Kirkkotarhan ja Reuhalanmaan hautausmaille.

Kesähoitosopimuksia voi solmia yhdeksi kesäksi tai toistaiseksi voimassa olevana, nämä sopimukset laskutetaan vuosittain. Yhden haudan kesähoito, jolloin omaiset istuttavat kukat, maksaa 25 euroa/kukkaryhmä, jos seurakunta istuttaa kukat, hinta on 30 euroa/kukkaryhmä, lisäksi kukkien hinta.

Kesähoitosopimuksen voi tehdä myös määräaikaisena viideksi tai kymmeneksi vuodeksi, tällöin koko sopimuskauden hinta laskutetaan etukäteen. Pitkäaikaisten sopimusten hinnat löydät täältä.

Hautausmaa, vastaleikattu nurmikko, hautakiviä ja kukkivia pihlajia
Kirkkotarhan hautausmaa
Hautausmaa kangasmaastossa, hautakiviä ja männynrunkoja
Reuhalanmaan hautausmaa