Info ja asiointi

Kirkkoherranvirasto palvelee perhejuhlien, kuten kastetilaisuuden, häiden tai hautajaisten järjestämisessä. Virastosta hoidetaan kirkon, muiden seurakunnan tilojen sekä työntekijöiden varaus tilaisuuteen, sekä annetaan neuvoja ja ohjeita tilaisuuden järjestämistä varten. Viraston kautta tehdään myös muut varaukset erilaisia tilaisuuksia varten.

Kirkkoherranvirastosta saa tilattua myös virkatodistuksen.

Huomioithan asioidessasi, ettei meillä voi maksaa pankkikortilla.

Sivupalkista löydät tarvittaessa lisätietoja.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat tallentavat jäsenistään tarpeellisia tietoja kirkon jäsenrekisteriin. Tietoja käytetään henkilön oikeuksien ja velvollisuuksien täyttämiseksi. Henkilötiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä voida luovuttaa ulkopuolisille, ellei siihen ole laissa määriteltyjä perusteita. Jäsentietojärjestelmää koskeva rekisteriseloste on saatavilla Muonion seurakunnassa. Tämä informaatiovelvoite perustuu EU-tietosuoja-asetukseen.

Aukioloajat

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin klo 10-14 ja keskiviikkoisin klo 13-17.

Kirkkoherranviraston ruskea ovi vaaleanvihreän puutalon päätyseinässä portaiden päässä
Tervetuloa asioimaan kirkkoherranvirastoon!