Kauneimmat joululaulut kotisohvalla -mainos

Kauneimmat kotisohvalla

11.12.2020 16.26

Uusien koronarajoitusten myötä päädyimme siihen, että Muoniossa ei järjestetä kauneimpia joululauluja yhteislaulutilaisuuksina tänä vuonna lainkaan.

Lauluvihkot ovat kuitenkin täällä, ja laitamme ne jakoon kauppoihin ja kirkolle. Nappaa vihko mukaan, ja osallistu joulukeräykseen maailman lasten hyväksi vihkon takasivulta löytyvien ohjeiden mukaan.

Ja tule myös mukaan laulamaan! Suomen Lähetysseuran Youtube-kanavalla ja Facebookissa lauletaan 13.12. klo 18 Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut. Se on virtuaalitapahtuma, jonka tallenne jää katseltavaksi loppiaiseen 6.1.2021 asti. Pääset tapahtumaan esimerkiksi Kauneimpien joululaulujen sivuilta, tästä linkistä. Löydät sieltä myös mm. joululaulukaraoken - pääset laulamaan heti!

Lähinaapurista Enontekiöltä livestriimataan kauneimpia joululauluja, suomeksi 18.12. klo 20, ja saameksi 20.12. klo 18. Striimit ovat katsottavissa Enontekiön seurakunnan Youtube-kanavalla viikon ajan ensiesityksestä.