Koronatiedote

14.4.2021 15.43

Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Määräys on voimassa ajalla 12.4.-11.5.2021.

Seurakuntamme noudattaa tätä määräystä.
Jumalanpalveluksiin voi tulla paikalle 20 henkilöä, ne ovat myös kuunneltavissa seurakuntaradiosta, 89,3 MHz ja katsottavissa Muonnion seurakunnan YouTube-kanavalla.  Muonion seurakunta - YouTube

Kirkolliset toimitukset järjestetään, mutta osallistujamäärä tulee rajoittaa noin 20 henkilöön. Seurakunta suosittelee, että kastetilaisuudet järjestetään kirkkotiloissa.

Kaikki aiemmat ohjeistukset ovat myös edelleen voimassa. Siten kaikissa tilaisuuksissa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä ja hengityssuojaimen käytölle on vahva suositus.

”Sinun puoleesi, Herra, minä käännyn. Jumalani, sinun apuusi minä luotan.” Ps. 25:1