Rippikoulu

Rippikoulu on matka ihmeiden äärelle. Elämä on ihmeellistä, sinä itse olet suuri ihme. Kristillisen uskomme ytimessä on Jumalan ihmeellinen rakkaus meitä ihmisiä kohtaan. Tätä kaikkea me ihmettelemme yhdessä.

Rippikoulumme koostuu ennakkojaksosta ja leirijaksosta. Ennakkojaksolla tutustumme seurakunnan toimintaan ja toimimme itse sujuvasti mukana. Ennakkojaksolla on myös viikonlopun mittainen aloitusripari. Varsinainen leirijakso on vuorossa kesällä. Pidämme sen myöhemmin ilmoitettavassa paikassa 14.—20.6.2019.

Aloitamme tiistaina 6.11. klo 18 seurakuntakodilla. Ota mukaan ainakin yksi huoltajasi, ja koululta saamasi ilmoittautumislomake täytettynä ja huoltajien allekirjoittamana. Huoltajan läsnäolo on välttämätöntä, koska ensimmäisessä kokoontumisessa sovimme tärkeitä yhteisiä asioita, muun muassa konfirmaatiopäivän. Juomme kahvit siinä suunnittelun ja infojen ohessa.

Kuljemme riparimatkaa yhdessä ryhmässä, eli riparimme on passiton: riparipassia, johon keräisit läsnäolomerkintöjä, ei siis jaeta. Lisätietoa passittomasta riparistamme saat ensimmäisessä tapaamisessa.

Saat siellä myös tarkemman aikataulun ennakkojakson ohjelmasta. Tässä vaiheessa tiedetään tämän verran (lista täydentyy):

• Aloitustapaaminen seurakuntakodilla ti 6.11. klo 18.
  • Jumalanpalvelus kirkossa su 9.12., rippikoululaiset saapuvat klo 10, jumalanpalvelus alkaa klo 11
  • Jumalanpalvelus tammi-helmikuussa
  • Aloitusripari 12.-14.4.2019, joka päättyy palmusunnuntain jumalanpalvelukseen kirkossa
  • Kynttiläkirkko kirkossa la 20.4. klo 21 (tai muu pääsiäisajan jumalanpalvelus)
  • Jumalanpalvelus kirkossa su 5.5.
  • Näiden lisäksi muutamia nuorteniltakäyntejä, vapaavalintaisia seurakunnan tilaisuuksia, Yhteisvastuukeräykseen osallistumista ja palvelutehtävä, joista kaikista saat lisätietoa ensimmäisessä kokoontumisessa ja riparimatkan edetessä.

Jos haluat, voit lähteä riparimatkalle etunojassa lähtemällä Maata näkyvissä –festareille Suomen Turkuun 16.-18.11.2018. Reissu on siis vapaaehtoinen, lisätietoja Vertiltä.

Ole meihin yhteydessä, jos tulee kysyttävää ennen ensimmäistä tapaamista. Näemme siellä!

Terveisin rippikouluohjaajasi

Anu, pappi                         Vertti, nuorisotyönohjaaja