Perhekerho kokoontuu Pappilassa

Perhekerho on lasten ja aikuisten avoin kohtaamispaikka, johon lapsi saa tulla yhdessä vanhemman tai muun häntä hoitavan aikuisen kanssa leikkimään, juttelemaan, nauttimaan mehua, kahvia ja pientä purtavaa. Omia eväitäkin voi tuoda. Perhekerhossa on myös mahdollisuus hiljentymiseen ja pyhyyden kokemiseen raamatunkertomuksien, laulujen ja kirkkovuoden tapahtumien äärellä. Toimintaa järjestetään yhdessä kunnan perhetyön kanssa.

Perhekerho kokoontuu parillisten viikon maanantaina klo 10 - 12 ja parittomien viikkojen keskiviikkona klo 10 - 12. 

Mukana kerhoissa maanantaisin pääsääntöisesti kunnan perhetyöntekijä Taija ja keskiviikkoisin seurakunnan lastenohjaaja. Muutokset ovat mahdollisia, mutta aina ovet on avattu tuolloin ja tarjottavat esillä. Vierailevia "tähtiäkin" kerhoon joskus saattaa saapua puhumaan, ohjelmaa järjestämme mahdollisuuksien mukaan ja osallistuminen on tietenkin vapaaehtoista.  Toiveita ja ehdotuksia otamme aina mielellämme vastaan!

Vallitsevan maailmanlaajuisen koronatilanteen vuoksi, laitamme nyt myös kaikki perhekerhoissa olleet ylös jokaisella kerhokerralla, jotta voimme jäljittää paikalla olleet myöhemmin jos tarve sitä vaatii. Käsidesejä on käytössä jo eteisessä ja noudatamme yleistä ohjeistusta, että sairaana emme kukaan tule kerhoihin. Meillä on perhekerholla yhteinen whatsapp-ryhmä, jossa myös tiedotamme. Jos et siinä vielä ole ja haluat saada tiedotuksia laita viestiä Susannalle p. 040 709 1373 niin lisään sinut ryhmään. Ota rohkeasti myös yhteyttä, jos on kysyttävää!

Isä ja lapset leikkimässä perhekerhossa