Etsijän illat

Tervetuloa Etsijän iltoihin juuri sellaisena, kuin olet! Epätäydellisten ihmisten joukossa on tilaa etsijöille, epäilijöille ja jo uskonsa löytäneille! Etsijän illoissa haluamme elää todeksi Jumalan sanaa kaikilla elämän alueilla, etsiä kadotettuja ja rikkinäisiä, ja näyttää, että hyvä uutinen Jumalan valtakunnasta kuuluu kaikille. Toivomme Etsijän iltojen olevan levähdyksen paikkoja, joissa ihmiset voivat löytää aidon suhteen Jumalaan ja toisiin ihmisiin, sekä parantumisen, uskon, toivon ja rakkauden.

Etsijän illat sisältävät ylistystä, opetusta ja rukousta, ja ne on tarkoitettu kaikenikäisille. Opetuksen aikana lapsille on omaa ohjelmaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Etsijän iltojen kävijöiden kokemuksia:

"Etsijän illoissa on lämmin tunnelma ja heti ensimmäisellä kerralla oli tervetullut olo. Päällimmäisenä iltojen ohjelmasta ja ylistyksestä välittyy uskomisen ilo. Illat ovat virkistäviä ja mukavia kohtaamispaikkoja."

"Etsijän iltaan on matala kynnys tulla. On erittäin tervetullut olo, vapaa ja lämmin ilmapiiri, ja saa olla täysin oma itsensä. Opetus on raikasta ja Raamattuun pohjautuvaa. Mukavaa, kun välillä on myös vierailevia puhujia. Rukouspalvelu on tärkeä ja hoitava."

Sininen liikennemerkki jossa kahvikuppi ja nuotteja, alla teksti Etsijän ilta