Nepalilaisten elämästä kertova näyttely

Nepalilaisten elämästä kertova näyttely

Muonion kirjasto

Näyttelyn on koonnut pitkäaikainen Nepalin lähetti Kirsti Kirjavainen, Tervetuloa tutustumaan!

Näyttelyn on koonnut pitkäaikainen Nepalin lähetti Kirsti Kirjavainen, joka vierailee Muonion seurakunnassa 17.-22.3. Vierailu alkaa sunnuntaina jumalanpalveluksesta, jossa hän on mukana saarnassa. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja Nepalin terveisiä seurakuntakodilla. Tiistaina 19.3. klo 18 kokoonnutaan seurakuntakodille yhdessä valmistamaan ja syömään nepalilaista ruokaa Kirsti Kirjavaisen johdolla.