Rippikouluun ilmoittautuminen vuodelle 2022

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan rippikouluun.

Täytä tiedot huolellisesti, ja paina lopuksi lähetä.

Täytä ja lähetä lomake myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi pääjakson muualla kuin Muonion riparilla, siirrät rippikoulun käymistä tai et käy rippikoulua ollenkaan. Kirjoita lisätietoihin mihin olet menossa riparille, tai että lykkäät tai et käy rippikoulua.

Muonion seurakunnan rippikoulut ovat päihteettömiä ja nikotiinituotteista vapaita.

Leirimaksu on 60 € (Muonion seurakuntalaiset) tai 150 € (muun seurakunnan jäsenet)

Valitse vaihtoehto
Esim. nuoren fyysiseen tai psyykkiseen terveyteen liittyviä asioita, tai muita asioita, jotka rippikouluohjaajien on hyvä tietää.
Tietoja kysytään rippikoulun järjestämistä varten.

Annetut tiedot tulostetaan henkilötietolomakkeiksi. Lomakkeet ovat vain rippikoulun järjestäjien saatavilla. Ne hävitetään konfirmaation jälkeen.