200 vuotta on kirkossa tahottu, ja tahotaan edelleen!

Muonion kirkossa vietetään hääyötä 2.1.2021. Hääyö on vaivaton vihkitapahtuma. Voitte tulla vieraiden kanssa, tai ihan kahdestaan. Teitä varten on kirkossa pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat. 

Mukaan tarvitset vain

  • tulevan puolisosi ja sormukset
  • avioliiton esteettömyystodistuksen
  • molempien henkilöllisyystodistukset
  • vihkiraamatun, jonka saat kotiseurakunnasta

Vihkiajat ovat puolen tunnin välein klo 18-22. 

Oman ajan voi varata 21.12.2020 mennessä Muonion seurakunnan kirkkoherranvirastosta puh. 0400 642 949 (ma 10-15, ke 13-17) tai muonio@evl.fi.  

Lisätietoja saapi virastosta, Anulta, tämän linkin takaa löytyviltä hääsivuiltamme sekä Hääyö-tapahtuman sivuilta tästä linkistä.

Hääyö-logo: yhteen liittyneet sormukset ja teksti: hääyö.

Ota yhteyttä

Turistipappi

Instagram tunturilapinturistipappi

Tunturi-Lapin turistipappina työskentelen neljän kunnan ja neljän seurakunnan alueella: Enontekiöllä, Muoniossa, Kittilässä ja Kolarissa. 

Useimmat yhteydenotot koskevat vihkimisiä. Lapin luonto tarjoaa sille huikeat puitteet, ja lähdenkin oikein mielelläni suunnitteluihin mukaan. Vihin keroilla, kuruissa ja laavuilla ympäri vuoden, ja aina välillä pistäydytään sisätiloissakin, Tunturi-Lapista kun löytyy tunnelmallisia kirkkoja ja kappeleita vaikka kuinka. Yhteyttä voi ottaa joko suoraan minuun tai sitten kyseiseen seurakuntaan.   

Kauttani löytävät palvelupaikkansa myös vapaaehtoiset viikkopapit, jotka palvelevat ympärivuotisesti Ylläksellä ja Kilpisjärvellä kevään hiihtoviikkojen aikaan. Viikkopapit tunnistaa poluilla, mäessä ja laduilla helposti tunturipapin liivistä.