Esirukouspyyntö

Rukous muuttaa meitä ja meidän kauttamme maailmaa. Voit jättää esirukouspyynnön tällä lomakkeella ja pyytää siten seurakuntaa rukoilemaan sydämelläsi olevan asian puolesta. Pyyntösi pyritään ottamaan mukaan esirukoukseen seuraavassa mahdollisessa jumalanpalveluksessa. Jos toivot, että rukousta ei lueta kirkossa, kerro siitä rukouspyyntösi yhteydessä. Jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnan rukouspiirissä kannetaan esirukousaiheita Isän eteen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.