Leirit ja retket

Kouluikäisille on Suuri Seikkailu -leirit syksyisin ja keväisin kahdessa ikäryhmässä. Syksyllä leirit ovat eskari-3.-luokkalaisille ja 4.-6.-luokkalaisille ja keväällä eskari-2.-luokkalaisille ja 3.-6.-luokkalaisille. Leirien ajankohdat tulevat niiden lähestyessä tänne sekä Luoteis-Lappiin ja niistä tiedotetaan koululla.

Satunnaisesti alakouluikäisille lapsille on järjestetty retkiä esimerkiksi Oulugospeliin.

6.-luokkalaisista eteenpäin on mahdollista lähteä syksyisin Pohjoismaiden suurimpaan nuorten kristilliseen tapahtumaan Maata Näkyvissä -festareille Turkuun. Vuonna 2018 festarit järjestetään 16.-18.11.

Nuorille seurakunnassamme on festarireissun lisäksi keväisin Meekon hiihtoreissu Kilpisjärven erämaassa sekä vuosittain erilaisia leirejä ja retkiä, esim. vaellusreissuja.

Kynttilöitä, kiviä ja oksia koottu lattia-alttariksi kankaan päälle
Operaatio Joulunlapsi, varhaisnuorisoleirit, Muonion Seurakunta
Operaatio Joulunlapsi -paketit lähtivät matkaan siunausten saattelemana