Perhejumalanpalvelus, luomakunnan sunnuntai

Muonion kirkko

Päiväkerholaiset laulavat ja palvelevat. Esikouluun lähtevät siunataan koulutielle. Tervetuloa perhekirkkoon!

Klo 11 perhejumalanpalvelus kirkossa, luomakunnan sunnuntai. Teologiharjoittelija Inkeri Ponsimaa saarnaa. Päiväkerholaiset laulavat ja palvelevat. Esikouluun lähtevät siunataan koulutielle, toivomme siunaustilanteeseen mukaan jonkun lapsen läheisistä. Jumalanpalveluksen jälkeen on seurakuntakodilla kevätjuhla, jossa tarjolla suolaista ja makeaa. Esikouluun lähtevät saavat Lasten Raamatun muistoksi kerhovuosista ja päiväkerholaiset laulavat. Kutsumme jumalanpalvelukseen ja juhlaan erityisesti kaikkia ensi syksynä esikoulun aloittavia lapsia ja heidän perheitään. Olette lämpimästi tervetulleita, vaikka lapsi ei olisikaan käynyt päiväkerhossa. Kerhot päättyvät tähän juhlaan.