"Menkää ja tehkää"

Lähetys on seurakunnan perustehtävä. Jeesus antoi lähetyskäskyn (Matt. 28:18-20). Armon evankeliumi kuuluu kaikille. Kristittyjen velvollisuus on rakastaen palvella lähimmäistä, niin lähellä kuin kaukana.

Muonion seurakunnassa on aktiivinen lähetysjohtokunta, joka järjestää lähetystyön tueksi monenlaisia tempauksia, myyjäisiä ja arpajaisia. Tervetuloa mukaan tekemään!

Rukous lähettien ja kohteiden puolesta on tärkeää. Kiitos, että olet siinä mukana.

Muonion seurakunnalla on nimikkosopimuksia Suomen Lähetysseuran, Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen ja Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. Tuemme myös Muurmanskin kirkon rakentamista yhdessä Lapin seurakuntien kanssa. Kohteista löydät lisätietoja viereisestä valikosta.

Lähetyskohteitamme voit tukea tilille FI12 5643 7410 0005 55, viestikohtaan merkitään: Lähetystyö / kohde, johon haluat lahjasi antaa.